Івано-Франківськ

Сніг посеред літа: у Карпатах знову засніжило (ФОТО)

Сніг випав на горі Піп Іван.

Сніг посеред літа: на Франківщині різко погіршилися погодні умови. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, пише ПІК.

Сніг посеред літа: у Карпатах знову засніжило (ФОТО)

“Станом на  7 ранку, 14 червня на г. Піп Іван Чорногірський хмарно,сніг, вітер південно-західний 11-12 м/с., температура повітря 0°С”, – йдеться у повідомленні.

Людей у коментарях вже не дивує зима у червні:

60c6ea4e83059  5992

60c6e6f2d0725  5985

До слова, сьогодні 14 червня за прогнозами синоптика Наталки Діденко над південною частиною України крутитиметься циклончик. Він буде своєрідною базою для атмосферних фронтів, які в Україні знову організують короткочасні грозові дощі.

Менша ймовірність опадів буде завтра хіба що на Волині, Рівненщині, Львівщині (постарається західний антициклон Yona) та в Приазов’ї.

Протягом дня в наших західних областях передбачається +14+19 градусів, в Карпатах +11+15 градусів, на високогір’ї місцями +5+8 градусів. У північних, центральних областях України очікується у понеділок +19+24 градуси. У південній частині, яка також частково потрапить у свіжішу зону – від +18+20 градусів на Одещині до +25 градусів на Запоріжжі. На Сході України буде найтепліше, +22+27 градусів.
“Дощі, короткочасні, з грозами та поривчастим вітром, на початку тижня – очікуються!Тому входимо у понеділок плавно, спокійно, з парасолями, нарешті у світлих яскравих гардеробних кольорах, із умовним “корвалолом-цитрамоном” у потайній кишеньці – атмосферний тиск скаче, грози гримлять”, – радить Наталка Діденко.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено