Івано-Франківськ

Здобули нову професію і пішли до праці: такий результат роботи Івано-Франківського обласного центру зайнятості (ВІДЕО)

Центр зайнятості області організовує для безробітних навчання у професійно-технічних, вищих закладах освіти, закладах освіти державної служби зайнятості.

Івано-Франківський обласний центр зайнятості організовує для безробітних навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття або коштом роботодавця у професійно-технічних та вищих закладах освіти, у тому числі в закладах освіти державної служби зайнятості, повідомляє ПІК.

Дванадцять років тому на Прикарпатті відкрився успішний на сьогодні Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.  За час, що минув, тут пройшли навчання, перепідготовку, а також підвищення кваліфікації більше ніж 30 тисяч прикарпатців.

Директор Івано-Франківської обласної служби зайнятості Василь Цимбалюк наголошує:

“Цей центр нам вкрай необхідний. За п’ять місяців цього року тут пройшли навчання як 2,5 тисячі осіб й зараз мають роботу. Зараз ми працюємо в основному на замовлення роботодавців. Вони орієнтують нас на те, які професії будуть потрібні у найближчому майбутньому. На основі співпраці продовжуємо сприяти зайнятості населення Прикарпаття”.

Зараз Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти служби зайнятості працює за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Максимовича, 15 -0. Заклад здійснює навчання безробітних за 8 професіями. Практикує дуальну та дистанційну форми навчання.

У центрі можна здобути такі спеціальності: адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні.

Детальніше про роботу Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти – дивіться у ВІДЕО.

Читайте також:

День гостинності у Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі: корисна практика Івано-Франківського обласного центру зайнятості (ВІДЕО)

Люди Прикарпаття: історії що надихають: директор Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мирослав Мацьків

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено