Івано-Франківськ

В селі на Коломийщині люди купили за свої гроші майже 300 тонн щебню для підсипки вулиць (ФОТО)

Голова громади подякував краянам, які виявляють ініціативу та власними силами і коштами долучаються до робіт з благоустрою в громаді.

 

На Коломийщині, у селі Товмачик, люди самі подбали про стан місцевих вулиць, пише ПІК з посиланням на допис голови громади Богдана Станіславського у Фейсбук.

“Окреме дякую хочу сказати людям, які виявляють ініціативу та власними силами і коштами долучаються до робіт з благоустрою в громаді. Дуже добрий приклад цьому три вулиці в Товмачику: вул. Солодка, вул. Привокзальна та вул. Молодіжна. Тут люди за власний кошт купили майже 300 тон щебню для підсипки своїх вулиць. Міська рада профінансувала доставку матеріалів та проведення робіт, які вже фактично на етапі завершення”, – зазначив голова громади.

Він також зазначив: коли ми разом – ми вдвічі ближче до мети  і навів ще один добрий приклад.

“Ще один добрий приклад – село Раківчик. Тут люди за власний кошт розчищали канави біля будинків, а за кошти благодійників Андрія Григорчука та Петра Ключівського (він, до речі, староста Раківчика) профінансовано будівництво кільцевої розв’язки в центрі села”.

201792489 909138496335835 2305671819280871873 n scaled

Станіславський наводить приклади участі влади у благоустрої населених пунктів громади. І нагодлошує:

“Україна завжди була краєм добрих ґаздів, які брали на себе відповідальність не лише за власне подвір’я. Чудово, що ми повертаємось до таких принципів. Дякую, кожному, хто робить свою вулицю, своє село чи місто кращими”.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено