Івано-Франківськ

У Делятині будують спортивний зал та навчальний корпус (ВІДЕО)

На сьогодні готовність об’єкта складає 74%.

Для делятинських школярів «з нуля» зводять спортивну залу та ще один навчальний корпус, інформує ПІК з посиланням на Андрій Бойчук – Голова Івано-Франківської ОДА.

У рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у селищі Делятин Надвірнянського району продовжується спорудження нового навчального корпусу та спортивної зали. Будівельні роботи проводяться за кошти Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування із місцевого бюджету.

“Загальна кошторисна вартість робіт – понад 34,7 мільйона гривень. Вже завершені роботи першої черги будівництва. Зокрема, проведено загальнобудівельні роботи, утеплено фасад, здійснено внутрішні опоряджувальні, сантехнічні та електротехнічні роботи, влаштовано систему опалення і зовнішньої каналізації та водопостачання”,- йдеться у повідомленні.

Підрядна організація продовжує здійснювати роботи, заплановані у другій черзі будівництва: шпаклювання та фарбування стін, влаштування підлог, облицювання поверхонь стін керамічною плиткою.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено