Івано-Франківськ

У Франківську 8 дітей отруїлися чадним газом (ФОТО)

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Немає опису.

17 червня о 00.25 до ОКЦ ГУ ДСНС в області поступила інформація про те, що в м. Івано-Франківськ по вул. Петлюри, 23, 25 та вул. Коновальця, 144, 146 відчутний різкий сторонніх запах невідомої речовини (можливо витік газу), через що мешканці багатоквартирних житлових будинків вийшли зі своїх квартир на вулицю.

“До місця події від ГУ ДСНС в області залучалось 23 чол., 6 од. тех.: ДПРЧ-1, РХБЗ, ГРР АРЧ, чергова зміна ОКЦ, МОГ Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС, а також 15 чол., 6 од. тех. служб взаємодії, в т. ч. аварійна бригада Управління газового господарства”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією диспетчера АТ “Івано-Франківськгаз” встановили, що аварійна бригада провела обстеження найближчих ГРП і витоку природного газу не виявила.

Немає опису.

Додатково поступила інформація про те, що з будівлі гуртожитку коледжу «Технологій та бізнесу» по вул. Коновальця, 142, через наявність різкого запаху невідомої речовини, персонал вивів з гуртожитку всіх дітей та розмістив їх на І поверсі приміщень коледжу. Також надійшло повідомлення від чергового лікаря КНП “ОКЦ Екстреної медичної допомоги та Медицини катастроф” про те, що до обласної клінічної дитячої лікарні госпіталізували 8 дітей з вказаного гуртожитку, а саме: 3 у важкому стані та 5 у стані середньої важкості. Діагноз: отруєння чадним газом.

Рятувальними підрозділами спільно з працівниками УГГ та поліції провели обстеження вказаних будинків, сусідніх будівель та прилеглої території – осередку розповсюдження невідомої речовини не виявили. Ознак горіння немає. Відділення РХБЗ АРЧ АРЗ СП провело заміри концентрації небезпечних речовин та загазованості в повітрі (без перевищення допустимої норми).

Станом на 02.30 подія стабілізувалась, спостерігається зниження рівня відчуття запаху невідомої речовини, всі жителі в т.ч. діти гуртожитку повернулись до свого помешкання. Станом на 03.30 год. запах невідомої речовини не відчувається. Працівниками поліції проводяться слідчі дії.

В реанімаційному відділенні перебуває 3 дітей, ( двоє – 2005 р.н., один – 2004 р.н. ) стан важкий, в неврологічному відділенні перебуває 5 дітей, ( троє – 2005 р.н., двоє – 2004 р.н. ) стан середньої важкості.

Діагноз: отруєння чадним газом. Станом на 05.30 загрози життю немає.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено