Івано-Франківськ

У Надвірній обирають директорів шкіл (ФОТО)

У громаді тривають зустрічі з кандидатами на посаду директорів освітніх навчальних закладів.

У Надвірній упродовж тижня, що минув, відбулися  зустрічі кандидатів на посаду директорів Молодківського ліцею (Галина Івасик та Наталія Івасик),  Надвірнянського ліцею №1 імені В’ячеслава Максимовича Чорновола (Мар’яна Качоровська, Богдана Ковалюк, Петро Маланюк). Про це повідомляє Надвірнянська міська рада, пише ПІК.

У Надвірній обирають директорів шкіл (ФОТО)

Зустрічі такого ж формату з кандидатами на посаду директорів пройшли на цьому тижні у таких закладах – Надвірнянському ліцеї “Престиж” (Олександр Бакай, Богдана Ковалюк),  Надвірнянському ліцеї №2  (Наталія Іроденко, Богдана Ковалюк, Людмила Смурікова) та  Парищенському ліцеї (Микола Левицький).

“Під час зустрічей кожен з кандидатів мав змогу ознайомитись із специфікою функціонування закладів та надати змістовні  відповіді  на запитання представників педагогічних колективів і громадськості”, – йдеться у повідомленні.

Незабаром відбудеться наступне засідання конкурсної комісії, де  кандидати на посаду директорів закладів освіти Надвірнянської міської ради позмагаються в перевірці знань законодавства у сфері загальної середньої освіти та  попрацюють над вирішенням ситуаційних завдань.

4545 2 768x865 1 scaled zobrazhennia viber 2021 06 15 08 36 52 1 768x576 1 zobrazhennia viber 2021 046 1 768x576 1 nn 1 768x576 1

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено