Івано-Франківськ

Євро-2020: Україна у напруженому поєдинку перемагає Північну Македонію (ФОТО, ВІДЕО)

У четвер, 17 червня, збірна України зіграла свій другий поєдинок на чемпіонаті Європи. Суперником нашої команди стала збірна Північної Македонії.

1623930823 8407

У першому таймі українці відзначилися двічі. На 29-й хвилині після кутового Андрій Яромленко запихнув м’яч у ворота суперників. А вже через п’ять хвилин Роман Яремчук уникнув офсайду та реалізовує вихід віч-на-віч після передачі того ж Ярмоленка – 2:0.

Але на 57-й хвилині Аліоскі спершу не реалізовує пенальті, Бущан дотягнувся до м’яча, але, на жаль, на добиванні македонець перший і він забиває у ворота України – 2:1.

На 83-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота македонців. Втім,  Малиновський не скористався шансом збільшити рахунок.

І все таки українці дотягли до фінального свистка, здобувши таку важливу перемогу.

Збірна Україна – Збірна Північна Македонія 2:1
Голи: Ярмоленко (29), Яремчук (34) – Аліоскі (57)

Україна: Бущан, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв, Степаненко, Зінченко, Шапаренко (Сидорчук, 78), Малиновський (Соболь, 90+1), Яремчук (Бесєдін, 70), Ярмоленко (Циганков, 69)
Північна Македонія: Дімітрієвскі, Мусліу, Велкоскі, С.Рістовскі, Аліоскі, Спіровскі (Чурлінов, 46), Адемі, Ніколов (Трайковскі, 46), Барди (Аврамовскі, 77), Ельмас, Пандєв

Попередження: Шапаренко, 42 – Велкоскі, 60

Нагадаємо, у першому матчі на Євро збірна України зробила камбек, але поступилася Нідерландам.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено