Івано-Франківськ

Закохана пара з Харкова, скута ланцюгом – розійшлася

Закохані скували себе ланцюгом 14 лютого, щоб, за їхніми словами, перевірити міцність почуттів та встановити рекорд України.

118962669 untitled

Харків’яни Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова, які 14 лютого скували себе ланцюгом, зняли його у присутності представника “Книги рекордів України”, пише ПІК з посиланням на BBC.

Церемонія розрізання відбулася поблизу скульптури єднання на Дніпровській набережній у Києві.

Напередодні пара також повідомила, що вирішила повністю розірвати стосунки, а в четвер ще раз підтвердила це бажання.

Вікторія заявила, що “таке кохання їй не підійшло”, вона була ініціатором розриву.

“Я не хочу це приймати. Я хочу повернутися у повноцінне життя, хочу займатися своїми справами. Хочу реалізовувати себе. Думаю, що наша пара стане хорошим прикладом для всієї України й для пар за межами країни, що такого не варто повторювати”, – заявила Пустовітова.

За її словами, сильних сварок між нею та Олександром не було, а бажання завершити стосунки “мало накопичувальний ефект”.

118954396 40fefd7a b62c 40ee b524 a18648c3c777

Олександр Кудлай також поділився з журналістами, що розпочинаючи стосунки, вони з Вікторією погано знали одне одного.

“До того, як надягли ланцюги, ми погано знали одне одного, мало що обговорювали, не розмовляли, а зараз наша комунікація вже давно налагодилася, ми одне одного знаємо досконально, навиворіт. І здоровий глузд нам майже одночасно підказав, що у нас не буде здорових стосунків”, – сказав Олександр.

Він розповів, що за час стосунків пропонував Вікторії одружитися, але “добре”, що на такий крок закохані все ж вирішили не йти.

“Були налаштовані рішуче. Весілля і все таке. Але за цей тиждень зрозуміли й добре, що це зрозуміли раніше, ніж одружилися, що не підходимо”, – сказав Олександр.

Олександр каже, що спочатку хотів, щоб його з коханою скріпили хірургічними швами. Однак після консультації з лікарем пара відмовилася від такого варіанту і попросила скувати себе ланцюгом.

Вчинок викликав неоднозначні оцінки у соцмережах.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено