Івано-Франківськ

У поліції Прикарпаття працюють двоє братів-близнюків (ФОТО)

«Наші татусі - наші герої»- кажуть дітки про братів-близнюків, а ще їх батьків, які є поліцейськими.

У поліції Прикарпаття є двоє братів-близнюків. Їх часто плутають зовні, але рідні і близькі колеги добре знають і Богдана, і Мирона – у першу чергу, за характером. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

У поліції Прикарпаття працюють двоє братів-близнюків (ФОТО)

Брати Гринішаки майже 20 років на варті спокою громадян. Богдан працює старшим інспектором з особливих доручень відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності в області,а Мирон – інспектор сектору контролю за обігом зброї Івано-Франківського районного управління поліції.

Та крім служби брати виховують прекрасних дітей, які з нетерпінням чекають повернення батьків додому. Діти для Гринішаків – розрада і втіха навіть після насиченої і складної зміни. Вони дарують тепло і радість.

“Саме з ними чоловіки по-справжньому не приховують емоцій, бо пишаються своєю малечою. Діти теж неабияк відчувають, що їх батьки – це їх захисники. Бо завжди такі сильні і мужні, готові допомогти і захистити. Не забудьте привітати своїх рідних, адже сьогодні відзначають чудове свято – День батька”, – йдеться у повідомленні.
На зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено