Івано-Франківськ

Калуш залишається без міського голови: Андрій Найда йде з посади

Андрій Найда зазначає, що йде у відставку через стан здоров'я.

Калуш залишається без очільника. Сьогодні, 22 червня міський голова Калуської громади Андрій Найда написав заяву про складання повноважень Калуського міського голови. Про це пише ПІК з посиланням на Вікна.

Калуш залишається без міського голови: Андрій Найде йде з посади

Причиною дочасного складання повноважень Андрій Найда назвав стан здоров’я. Комісія взяла заяву міського голови до відома, її винесуть на розгляд сесії Калуської міської ради 24 червня.

Заява міського голови стала несподіванкою для депутатів і викликала масу емоцій.  Подати таку заяву міського голову, очевидно, змусили дуже важливі підстави, а Андрій Найда вже увійшов в історію: його керівництво дало поштовх багатьом змінам у громаді. Вона побажала міському голові міцного здоров’я.

Повноваження міського голови вважаються припиненими з дня прийняття відповідною радою рішення, яким береться до відома зазначений факт. Тож Калуська громада 24 червня залишиться без міського голови.

Відтак будуть призначені позачергові вибори Калуського міського голови. За Виборчим кодексом їх має призначити Верховна Рада України не пізніше ніж у дев’яностоденний строк з дня дострокового припинення повноважень міського голови.

До слова, пан Андрій планує повернутися на виробництво — на трубний завод, який очолював до обрання на посаду міського голови. А от новим мером Калуша може стати його заступник Богдан Білецький.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено