Івано-Франківськ

“На шапку”: що цікаво буде у четвертому сезоні благодійного проєкту (ФОТО)

У вівторок, 22 червня, відбувся брифінг щодо старту четвертого сезону благодійного проєкту "На_шапку".

 

IMG 1447 scaled

Захід відбувся поблизу сцени, що розташована на перетині вулиці Вітовського та Площі Міцкевича. На ній, власне, і відбуватимуться концерти в цьому році, повідомляє журналіст ПІК з місця події.

Організатори розповіли про те, на що збиратимуть кошти, хто з виконавців вже зголосився виступати та як можна долучитися до проєкту.

«Ми починаємо четверту сезон. Кошти ми збираємо на дихальний апарат для відділення. Наразі ми має 206 тис грн, збираємо решту коштів. В нас вдруге за чотири сезони нас підтримує «Тепле місто». Цього року в нас нова локація. Ми хотіла прохідне місце, де б можна були задіяти більше людей. Тому ми вирішили зміни місце концертів. Волонтери будуть ходити з шапки поміж людей», – Леся Качурва, співорганізатор проєкту.

IMG 1448 scaled

Під час виступу збиратимуть кошти на сучасний наркозно-дихальний апарат для проведення інгаляційної анестезії безпосередньо в Онкогематологічне відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні, який зможе полегшити процес лікування та значно зменшити стрес для всіх його учасників.

Вартість такого обладнання орієнтовно 450-500 тисяч гривень, залежно від комплектації та кількості витратних матеріалів.

«В нашому відділені 25 дітей, які хворі на рак. Це неможливо описати зараз, яку інтенсивну хіміотерапію мають малюки. Коли дитина буде мати допомогу у відділі, наркозний апарат, це полегшить життя діток. Це для нас надзвичайно важливо», – зазначила Алла Іванченко, завідувачка онкологічного відділення ОДКЛ.

IMG 1455 scaled

Зокрема, відкриття сезону заплановано на четвер, 24 червня. Зокрема, на франківців та гостей міста очікує виступ струнного ансамблю «Quattro Corde». Початок о 18:00.

IMG 1453 scaled

«Перший концерт-відкриття відбудеться 24 червня. Далі концерти будуть раз у два тижні, у четвер. На відкритті буде струнний ансамбль обласної філармонії. Їх можна буде почути на сцені у цій чудовій локації. Всі музиканти виступають на безгонорарній основні. Родзинкою цього сезону стане виступ переможця Голосу країни Сергія Лазановського», – розповіла Людмила Лінник.

IMG 1452 scaled

Загалом заплановано 10 концертів, на три літні місяці, але можливо й буде більше, якщо дозволить погода.

203946361 890534031811451 8801925124801006796 n scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено