Івано-Франківськ

На Прикарпатті відремонтували трасу Татарів – Кам’янець-Подільський

Маршрут Татарів – Кам’янець-Подільський є гідною альтернативою популярним серед туристів доріг до гірських курортів на Прикарпатті.

РЕМОНТ ДОРІГ Р-24 ТАТАРІВ – КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ТА Р-62 КРИВОРІВНЯ – ЧЕРНІВЦІ – ВАГОМІ ІНВЕСТИЦІЇ В РОЗВИТОК ВЕРХОВИНСЬКОГО РАЙОНУ :: Служба автомобільних доріг у Івано-Франківській області

Дорога є частиною «Золотого кільця Карпат». Вона перетинає три області: Івано-Франківську, Тернопільську і Хмельницьку, пише ПІК з посиланням на Укравтодор.

“Дорога Р-24 у Верховинському та Надвірнянському районах Івано-Франківської області вже з відновленим покриттям та свіжою розміткою. Попереду – встановлення дорожніх знаків, бар’єрного огородження тощо”, – йдеться у повідомленні.

Також цього року в рамках Національної програми відновлення мостів на дорозі Р-24 побудують один міст та капітально відремонтують 2 штучні споруди.

Торік за програмою Велике будівництво два шари покриття влаштували на 53,6 км траси Р-24, зокрема у Верховинському районі, який став першим районом Прикарпаття із повністю відновленими дорогами державного значення.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено