Івано-Франківськ

У Долині відбулась зустріч в традиціях європейської Угоди мерів

"Угоду мерів» підписав у Брюсселі в 2009 році тодішній міський голова Долини, світлої пам’яті Володимир Гаразд та реалізовувала його команда.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та люди стоять

У Долині, 22 червня, з допомогою сервісу Zoom відбулась перша зустріч координаційної та робочої групи з впровадження проєкту Європейського союзу «Європейська Енергетична Відзнака в Україні», повідомляє міськрада, пише ПІК.

“Це є логічним продовженням Європейської ініціативи «Угода мерів», підписаної в Брюсселі ще в 2009 році тодішнім міським головою Долини, світлої пам’яті Володимиром Гараздом та реалізовуваної його командою”, – йдеться у повідомленні.

Від Долинської міської ради участь у заході взяли участь голова координаційної групи Мар’яна Табаркевич, заступниця голови координаційної групи Ірина Яремчук, координатор групи Андрій Мартин а також члени робочої групи з питань впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки й закріплені від Національного офісу Європейської Енергетичної Відзнаки консультанти, що забезпечують супровід проєкту: експерт ЄЕВ Віра Куркова та сертифікований аудитор ЄЕВ в Україні Олександр Дей.

Під час конференції обговорили питання розвитку і територіального планування з метою напрацювання первинної оцінки Стратегії щодо енергопостачання/енергоефективності/адаптації в умовах пом’якшення змін клімату.

Під час наступної зустрічі буде обговорено змістовний блок питань стосовно муніципальних будівель та споруд. Загалом таких блоків є шість. Після їх розгляду підсумком стане написання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку, що дозволить спланувати подальші кроки.

unnamed 16

Нагадаємо, що Долина була першим містом на Прикарпатті, яке задекларувало стратегічні цілі у сфері сталої енергетики та зробило практичні кроки на шляху до їхнього втілення.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено