Івано-Франківськ

У Карпатах створили два медові маршрути для туристів

Днями на Косівщині у селі Тюдів підбили підсумки реалізації транскордонного проєкту.

У Карпатах реалізували проєкт «Карпатська бджола – спільні заходи для збереження унікальної природної спадщини в українсько-польському прикордонні». Про це повідомляють на сайті Косівської райдержадміністрації, пише ПІК.

25062021001

Виконавча директорка ГО «Асоціація «Єврорегіон «Карпати – Україна» Галина Литвин презентувала результати «медового» проєкту. Зокрема, створено:

  • дві відкриті постійно діючі виставки «Карпатська пасіка в історичному розрізі – від дуплянки до «розумного» вулика» у місті Косові Івано-Франківської області і у селі Колочаві Закарпатської області;
  •  п’ять промаркованих медових туристичних стежок завдовжки 80 км на Косівщині, у Колочаві та Підкарпатському воєводстві, зокрема два маршрути на Прикарпатті: велосипедний (протяжність 57 км) і пішохідний (протяжність 7 км).

Проєкт реалізовано за сприяння влади Косівщини Косівської і Кутської територіальних громад, управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2004–2020».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено