Івано-Франківськ

У Коломиї відбулася XVI сесія міської ради: що розглянули

Загалом, на пленарному засіданні розглянули понад 120 запитань порядку денного.

На зображенні може бути: 1 особа, сидить та стоїть

Серед них, окрім вже звичних питань пов’язаних із земельними відносинами, господарськими та комунальними справами, прийняли важливі зміни в освіті. Депутати підтримали створення опорних шкіл №5 та №9, пише ПІК з посиланням на Коломийську міську раду.

“Завдяки цьому діти нашої громади (а це стосується як міста, так і сіл) зможуть отримувати середню освіту в кращих умовах, а педагоги та керівництво школи отримають нові можливості та горизонти для розвитку”, – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 11 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

Окрім того, значна частина питань була присвячена зовнішньому вигляду громади. Депутати розглянули проєкти рішень, які б унормували порядок встановлення МАФів, догляду за фасадами будинків та встановлення літніх майданчиків.

На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять

На засіданні сесії також розглянули ряд питань пов’язаних з економікою. Так, депутати підтримали рішення, що внормовують сплату місцевих податків та зборів, встановлюють ставки та пільги на сплату земельного податку, а також внесли зміни до програми розвитку малого та середнього підприємництва в місті Коломиї на 2018-2022 роки.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено