Івано-Франківськ

Спочатку постріл в повітря, а потім в тіло: Зеленський про деолігархізацію

На думку Президента в Україні не може бути такої демократії, як в старій Європі, у нас немає часу.

zelenskyj mosejchuk scaled

Президент Володимир Зеленський вважає, що “якщо у нас державність зруйнується через те, що не буде олігархів, значить у нас не було державності”.

Про це він сказав в ефірі програми “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1 + 1”, пише ПІК.

“Є такий принцип, і в моєму житті він такий, спочатку постріл в повітря, а потім в тіло. Ось постріл в повітря – це законопроект. Я вважаю, постріл в повітря – це сучасна демократія. Я вважаю, що в Україні не може бути такої демократії, як в старій Європі, у нас немає часу. Постріл у повітря – це шанс – станьте бізнесменами, постріл в тіло – це референдум “, – заявив Зеленський.

Він також зауважив:

“Ви сказали, чи не боюся я, що зруйнується державність. Якщо у нас державність зруйнується через те, що не буде олігархів, значить у нас не було державності. Я не боюся цього, я вважаю, що всім буде великий плюс. Вони не витрачатимуть гроші на політику, політиків. А ці гроші зможуть витрачати на інвестиції”.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський заявив: якщо нардепи будуть саботувати ухвалення закону про запобігання впливу олігархів, він винесе це питання на всеукраїнський референдум.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено