Івано-Франківськ

Євро-2022: Швеція – Україна. Прогноз, склади і анонс матчу 1/8 фіналу

29 червня в шотландському Глазго відбудеться історичний поєдинок для збірної України: наша національна команда вперше зіграє в плей-оф чемпіонатів Європи.

ukr shvets on glav min

У цьому поєдинку букмекери віддають перевагу скандинавським футболістам. Компанія Parimatch приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 3,35, на нічию – 3,15, на виграш Швеції – 2,44.

Україна і Швеція зустрічалися в офіційних матчах одного разу. На домашньому Євро-2012 «синьо-жовті» на НСК «Олімпійський» в Києві здобули вольову перемогу завдяки дублю свого нинішнього наставника Андрія Шевченка (2:1).

У товариських матчах суперники мають по одній перемозі в Сольно (2008) і Харкові (2011). Ще одна гра у фіналі Кіпрського міжнародного турніру-2011 в Нікосії завершилася серією пенальті на користь українців.

Андрій ШЕВЧЕНКО, головний тренер збірної України:

“Швеція? Дуже хороша команда, з величезною повагою ставлюся до них. У них певний стиль, особливо вертикальні передачі, у них два хороших нападники. Команда дуже силова, практично не програє єдиноборства, добре грає на другому поверсі. Команда заслуговує на повагу”.

Янне АНДЕРССОН, головний тренер збірної Швеції:

“Україна? Хороша команда, яка відмінно вміє виконувати перехід від оборони до атаки, і назад. Так, в матчі з Австрією українці виглядали відверто втомленими, але ж після цього наш суперник отримав багато днів відпочинку, причому навіть більше, ніж ми. Так що, впевнений, в матчі проти нас ми побачимо зовсім іншу збірну України”.

orig 543885

Орієнтовні склади:

  • Швеція: Ольсен, Лустіг, Ліндельоф, Данієльсон, Аугустінссон, Ларссон, Екдаль, Ольссон, Форсберг, Кулушевські, Ісак
  • Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Шапаренко, Зінченко, Маліновський, Ярмоленко, Яремчук.

До слова, на нараді за участю представників команд та офіційних осіб матчу було вирішено, що наша команда проведе зустріч у синьому комплекті форми. Збірна Швеції зіграють у жовтому.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено