Івано-Франківськ

Стало відомо, як почувається Леонід Кравчук після операції на серці

Операцію зробили в Києві. Зараз Леонід Кравчук знаходиться в лікарняній палаті.

medium
Першому президенту Укрїни, 87-літньому Леоніду Кравчуку, голові української делегації в Тристоронньої контактній групі зробили операцію на серці, пише ПІК з посиланням на відкриті джерела.

Першим про це повідомиввчора Олексій Арестович, радник глави української делегації в ТКГ. Подробиці стану здоров’я Кравчука Арестович коментувати відмовився, пославшись на особисте прохання Леоніда Макаровича.

“Сам факт операції підтверджую. Операція була сьогодні. Але всі подробиці – це особиста справа Леоніда Макаровича і його сім’ї. Питання самопочуття він ще перед операцією попросив мене не коментувати”, – сказав Арестович.

Операцію зробили в Києві. Зараз Леонід Кравчук знаходиться в лікарняній палаті. Він відновлюється після операції. Лікарі кажуть, що перший президент України відчуває себе добре, оскільки операція пройшла за планом без будь-яких побічних проблем.

Тим часом в ефірі програми “Час Голованова” на каналі “Україна 24” журналіст Дмитро Гордон сказав:

“Ми розмовляли напередодні, це була планова операція. Складна, але планова. Тому, з огляду на рівень хірурга, який її робив, зі здоров’ям Леоніда Макаровича, я думаю і впевнений, все буде добре. Побажаємо йому, звичайно ж, якнайшвидшого одужання і повернення в лад “, – розповів Гордон.

Нагадаємо,що Леоніду Кравчуку, який займав пост президента України з 1991 по 1994 роки, в січні виповнилося 87 років. У 2017 році йому зробили стентування серця.

Читайте також:

На Прикарпатті рятувальники ще шукають у Дністрі батька дітей, що тонули (ФОТО)

На Прикарпатті оголосили штормове попередження

Україна займає 15 позицію у світі за кількістю нових хворих на ковід

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено