Івано-Франківськ

Пам’ятник принцесі Діані до її 60-річчя поставили сини, хоча раніше посварилися (ФОТО)

Коли Діана загинула в автокатастрофі у Парижі, її дітям - Вільяму та Гаррі - було 15 і 12 років.

prynts2

Пам’ятник принцесі Діані відкрили вчора, 1 липня, в саду Санкен-Ґарден Кенсінгтонського палацудо її 60-річчя. На церемонії були присутні сини Діани — принци Вільям і Гаррі (останній відмовився від королівських привілеїв і зараз живе у США), повідомляє BBC, пише ПІК.

«Сьогодні, в день, коли нашій матері могло б виповнитися 60 років, ми пам’ятаємо її любов, силу й характер — якості, які перетворили її на силу добра у всьому світі й змінили не одне життя на краще. Кожен день ми б воліли, щоб вона була з нами, і сподіваємось, що цей пам’ятник буде немов вічний символ її життя та спадщини», — заявили сини принцеси Гаррі та Вільям на відкритті пам’ятника.

Нагадаємо, що принцеса Уельська Діана загинула 31 серпня 1997 року в автокатастрофі у Парижі, коли її синам Вільяму та Гаррі було 15 і 12 років.

4 29 8 1

Місце пам’ятника обрали не випадково: Кенсінгтонський палац, де Діана свого часу жила, був одним із її улюблених місць. Принцеса зображена в оточенні трьох дітей, що має підкреслювати її благодійну роботу, в сукні й із зачіскою, яку вона носила в останні роки життя.

Окрім Гаррі та Вільяма, які раніше посварилися на грунті королівських привілей, на церемонії також були присутні автор пам’ятника Ієн Ренк-Броудлі, сестри й брат Діани. До відкриття пам’ятника Санкен-Ґарден прикрасили понад чотирма тисячами квітів. Відвідувачів пускатимуть туди вже від сьогодні, 2 липня.

Це вже четвертий пам’ятник принцесі Діані у Великій Британії. Про його створення оголосили у 2017 році.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено