Івано-Франківськ

Команда Шевченка виграла тільки тим, що показала волю до перемоги: Україна – Англія матч чвертьфіналу Євро-2020 (ФОТО)

Гарячий вечір футболу у Римі: "Вболіваймо разом! Україна - Англія 1/4 ЄВРО 2020"

ukraina anhlija onlajn 42 main

Щойно з рахунком 0:4 на користь Англії завершився резонансний матч 1/4 фіналу Євро-2020 Україна – Англія, що відбувся 3 липня на стадіоні “Олімпіко” в Римі, повідомляє ПІК.

Наші хлопці з перших хвилин демонстрували волю до перемоги, неодноразово створювали цікаві моменти біля воріт суперника і загалом подарували вболівальникам гарячий вечір футболу. Та не подарували бажаного рахунку.

Маючи справу з сильним суперником, на 4-й хвилині матчу збірна України пропустила перший м’яч у свої ворота. І хоч багато  експертів схильні вважати цей гол чистою випадковістю, він негативно вплинув на подальший хід матчу.

sbornaja ukrainy propustila 29 main

  • Так ось, капітан збірної Англії Харрі Кейн відкрив рахунок в матчі Англії з українською командою Андрія Шевченка. Голкіпер збірної України Георгій Бущан, опинившись у ситуації один на один, не зміг відвести гол.
  • Та уже через дві хвилини вболівальники зафіксували навіс у штрафну збірної Англії, але удару завдати не вдалося. Англійці пішли в оборону.
  • І ще один гострий момент: Миколенко зіграв “в стінку” з Яремчуком та Роман завдав удар по воротах Англії. Однак захисник його заблокував.
  • На 33-й хвилині знову суперник іде в атаку, але воротар Георгій Бущан відбиває потужний удар півзахисника Англії Райса.
  • Але далі щось пішло не так. Уже на 49-й хвилині матчу рахунок був 0:3 на користь англійців.
  • 63 хвилина: черговий навіс, черговий гол головою забивають гравці збірної Англії. Хендерсон 0: 4.
  • 70 хвилина матчу: воротар Англії Пікфорд мало не допоміг збірній України відіграти один гол, вибігши майже на середину поля і невдало вибивши м’яч.
  • 74 хвилина. Макаренко здалеку пробив по воротах Англії, але воротар Пікфорд відбив м’яча.
  • 90 хвилина. Фінальний свисток. Англія перемогла. Тепер англійці зіграють півфінал Євро-2020 (2021) в Лондоні на “Уемблі” проти Данії в середу, 7 липня.

Голи:

  • Гол: Кейн, 4, 50, Магуайр, 46, Хендерсон, 63

f4fdfb5a34a6ed5cddb4d3e4b0eb7353

На жаль, українці не змогли забити гол престижу. Однак перемогою можна вважати уже те, що збірна України вперше пробилася  у чвертьфінал Євро-2020 та показала у Римі волю до перемоги.

На гру української збірної відгукнувся Президент Зеленський.

QIP Shot   Screen 30681

Читайте також:

Євро-2020: Україна вириває перемогу у Швеції і виходить до чвертьфіналу!

Футбольний клуб “Прикарпаття” покинули дев’ятеро гравців (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено