Івано-Франківськ

В Інституті Європейської політики в Івано-Франківську розповіли, як збільшити свою популярність в соцмережах (ФОТО)

Розивати особистий бренд потрібно не лише для репутації, а й для заробітку.

 

IMG 20210703 182348 402 scaled

Інститут Європейської політики систематично реалізовує програми особистого розвитку. Найчастіше вони стосуються політики, економіки, права, реклами та PR. Сьогодні, 3 липня, навчання з розвитку бізнес-сторінки в Instagram провела директорка SMM-агенції “KIWI agency” Вікторія Харахаш, повідомляє ПІК.

IMG 20210703 165436 487 scaled

Вікторія Харахаш зазначила, що бренди завжди «борються» за місце у вашій стрічці новин. А інформація, на якій ви затримуєте увагу, завжди «зчитується» мережею для того, щоб визначити ваші інтереси та «підсовувати» потрібний контент.

Якщо ж людина має свій бізнес-акаунт, то їй важливо розуміти чого хоче її аудиторія, звідки вона заходить та як на неї впливати.

IMG 20210703 165448 314 scaled

Створювати контент потрібно максимально корисний. Для цього треба моніторити трендову та актуальну інформацію. А ключовий момент в створенні постів – це правдивість інформації. Фото мають бути живі, не шаблонні та унікальні. А сам профіль має вирізнятися серед інших.

«Викликати симпатію та завойовувати довіру друзів, цілком можна через ваш профіль в соцмережах. Створюйте свій тон, свою автентичність та персоніфікований образ. Ваш профіль має мати гармонійний та щирий. Бо по-іншому ви відштовхнете свою аудиторію», – сказала Вікторія Харахаш.

IMG 20210703 165511 725 scaled

В Інституті Європейської політики навчання проводять в середньому два рази в місяць.

«Завжди обираємо тих тренерів та спікерів, які однозначно принесуть інформаційну користь людям. Для цього у нас працює Наглядова Рада, яка визначає актуальні теми. У Франківську такого проєкту досі не було, ми брали приклад з інших міст, і змогли реалізувати навчальний простір для прикарптаців», – сказав організатор дійства Ярослав Козьменчук.

До слова, наступне навчання в Інституті Європейської політики відбудеться на тему «Особливості тендерних закупівель» 22 липня.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено