Івано-Франківськ

На Тисмениччині річка Ворона вийшла з берегів

Підтоплені 2 га угідь та 150 метрів автодороги.

ousl5hob7no 700x467 1

На Тисменничині річка Ворона перебуває під постійним моніторингом.

“О 20 годині 4 липня за  інформацією МОГ Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС в області встановили, що у Тисмениці на вул. Слобода внаслідок розливу р. Ворона вода вийшла на автомобільну дорогу протяжністю близько 100 м. Проїзд для автотранспорту в наявності, можливий об’їзд з іншої сторони вулиці, також підтоплено одне подвір’я”, – йдеться у повідомленні Управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Сьогодні, 5 липня. станом на 6 годину ранку, на відкритих територіях окремих територіальних громад, які були підтоплені водою в результаті значних опадів 02.07.2021, спостерігається наступна ситуація:

– м. Тисмениця вул. Слобода – підтоплено 150 м автомобільної дороги, підходи до 4 дворогосподарств та підтоплено 1 присадибну ділянку (подвір’я).

– с. Чорнолізці Тисменицької ТГ – підтоплено 2 га (було – 4 га) сільськогосподарських приватних угідь;

– смт. Обертин Обертинської ТГ – підтоплень немає (було – 5 га сільськогосподарських приватних угідь та 7 дворогосподарств (подвір’я);

– с. Старі Кривотули Тисменицької ТГ- підтоплень немає (були поодинокі водяні скупчення на сільськогосподарських угіддях).

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено