Івано-Франківськ

Депутати Вірастюк і Корнієнко перевіряли стан будівництва школи і спортзалу в Делятині (ФОТО)

У Делятиській громаді Надвірнянського району будується новий навчальний корпус  школи та спортивний зал ліцею №1.

Депутати Вірастюк і Корнієнко відвідали об’єкти “Великого будівництва” на Надвірнянщині. Про це повідомляє Надвірнянська райдержадміністрація, пише ПІК.

Депутати Вірастюк і Корнієнко перевіряли стан будівництва школи і спортзалу в Делятині (ФОТО)IMG 4377 300x225 1IMG 4408 300x225 1 IMG 4522 300x225 1Депутати Вірастюк і Корнієнко перевіряли стан будівництва школи і спортзалу в Делятині (ФОТО)

Будувати навчальний корпус та спортзал почали у 2019 році. У 2020 році проєкт з будівництва школи був включений у загальнонаціональну програму «Велике будівництво». В новозбудованому корпусі будуть навчальні класи для учнів молодшого віку, в яких навчатиметься 365 школярів. Здати в експлуатацію об’єкт планують восени цього року. Будівництво обійдеться державі у 21 млн грн.

Крім того, парламентарі відвідали будівництво школи у селі Чорний Потік, що також входить до складу Делятинської громади.

“У 2012 році виготовлена проектно-кошторисна документація, а у 2015 році розпочато будівництво. У новому навчальному закладі розміщується 14 класів. Наразі тут підведені всі комунікації, встановлено енергозберігаючі вікна та двері, утеплили фасад будівлі. Ведуться внутрішні роботи. Проте через брак коштів будівництво нового сучасного корпусу досі не завершене”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено