Івано-Франківськ

Міська влада виділила 3 млн грн на нанесення дорожньої розмітки у Франківській ТГ

На сьогодні на 65-ти відсотках доріг в Івано-Франківській ТГ нанесена розмітка.
Роботу над дорогами, де ще розмітки немає, розпочнуть наступного тижня.
Міська влада виділила 3 млн грн на нанесення дорожньої розмітки у Франківській ТГ
За це візьметься КП«Благоустрій». В цьому році на нанесення розмітки передбачили 3 млн гривень та закупили спеціальну машину, йдеться на сторінці міського голови, повідомляє  ПІК.
“В Івано-Франківській громаді налічується 585 км доріг. Це така відстань з Івано-Франківська до Києва, чи до Варшави. Тож малювати є на чому. А тепер буде легше, бо для міста купили машинку, яка програмується і може наносити всі види розмітки”, – повідомив мер.
Уже оновили розмітку на вул. Галицькій, у Пасічній, Довженка, Грушевського, Бельведерській, Пн. Бульварі.
“Нанесення розмітки – один із найважливіших елементів організації дорожнього руху. Тому переглядаємо старі схеми руху. Уже змінили її на вул. Івасюка, тут додали смуги, дозволили безпечні повороти в кожну зону. На вул. Мазепи помістили і паркування, і рух транспорту, а також переходи. На вул. Вовчинецькій поки оновили розмітку за старою схемою. Але й тут згодом плануються зміни”, – запевнив Руслан Марцінків.
Він також додав, що вже укладені угоди на нові схеми організації руху на вул. Угорницькій, Микитинецькій, Незалежності, Коновальця, Миколайчука, Пн. Бульвар, кільці Надрічна- Галицька – вул. ім. В. Стефаника.
Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено