Івано-Франківськ

Парковка на з’єднаних Бульварах у Франківську – незаконна

Сьогодні, 6 липня, відбулася оперативна нарада у міського голови на якій обговорили питання платної парковки на з'єднаних Бульварах.

93328 1

Нагадаємо, нещодавно у мережі з’явилася інформація, що на місці з’єднання Північного та Південного бульварів в Івано-Франківську, облаштували стоянку, пише ПІК.

Сьогодні, під час оперативної наради міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що стоянка на з’єднаних Бульварах є незаконною. На встановлення знаків і збір коштів міська влада не давала ніяких дозвольних документів.

“Лиш нещодавно відкрили проїзд на з’єднаних Бульварах. Ще не встигли доробити тротуари і влаштувати благоустрій, як вже намалювалася парковка! Звертаюся до поліції та КП Муніципальна інспекція “Добродій” розібратися у ситуації. Жодних дозволів на парковку там нема. Що за знаки там стоять? Прошу термінової реакції. Не може бути так, що хтось робить те, що собі хоче”, – обурився Руслан Марцінків. 

Своєю чергою Заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Смушак прокоментував ситуацію так:

«Ми вже це опрацювали. В договорі з підприємцем є пункт, у ньому пише, що він має право тут працювати до моменту з’єднання Бульварів. Відповідно ми вже відкрили з’єднання Бульварів – значить маємо право забрати стоянку».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено