Івано-Франківськ

У Польщі заарештували українця: підозрюють у вбивстві співвітчизника

За неофіційною інформацією, чоловіки сперечалися щодо територіальної приналежності Криму.

50 main

У Польщі, в місті Білосток у Польщі, 2 липня заарештували 41-річного громадянина України. Його підозрюють у вбивстві 48-річного співвітчизника під час алкогольного застілля серед заробітчан, повідомляє Kurier Poranny, пише ПІК.

“Затриманому загрожує довічне ув’язнення. Трагічна подія сталася в будинку, де проживали заробітчани, зокрема українці і білоруси, які працювали на будівництві”, – йдеться уповідомленні.

За попередньою інформацією, під час застілля один чоловік під час суперечки з іншим  схопив ніж і завдав йому кілька ударів в шию, голову, плечі. Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

“Поліція, яка прибула на місце події за викликом, спершу не виявила вбивцю на місці злочину. Через деякий час його знайшли неподалік, в кущах, де він сховався. В неділю 41-річному чоловікові прокуратура висунула звинувачення у вбивстві, а в понеділок він був тимчасово заарештований на три місяці”,- додає видання.

За інформацією заступника районного прокурора ділянки Білосток-Північ Радослава Вишенька, підозрюваний не визнає своєї провини і відмовляється давати свідчення. Перед цим поліцейським він визнав, що був під впливом алкоголю і не пам’ятає, що сталося.

Слідство повинно встановити обставини трагедії. За неофіційною інформацією, чоловіки сперечалися щодо територіальної приналежності Криму.

У 2020 році в Польщі померли 643 громадянина України.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено