Івано-Франківськ

У Тисмениці обирають директорів шести навчальних закладів (ФОТО)

5 липня у міській раді відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора ліцеїв і гімназії.

У Тисмениці триває конкурсний відбір на посаду директора Вільшанецького, Марковецького, Старокривотульського, Тисменицького, Чорнолізького ліцеїв та Милуванської гімназії. Про це повідомляє Тисменицька міська рада, пише ПІК.

У Тисмениці обирають директорів шести навчальних закладів (ФОТО)

В результаті розгляду до конкурсу допущено 6 кандидатів: Богак Ганну Лук’янівну, Бойко Надію Михайлівну, Дем’яник Наталію Романівну, Мельника Михайла Миколайовича, Третяк Наталію Михайлівну, Огринчук Наталію Михайлівну.

Загалом на конкурс подали заяви 8 кандидатів, проте заяви двох претендентів було відхилено комісією через відсутність усіх необхідних документів. Далі відбудеться ознайомлення кандидатів із закладами освіти, трудовими колективами та громадськими формуваннями.

конкурс на директора 03

Протягом конкурсного відбору допущені до конкурсу претенденти на посади директорів будуть виконувати письмово тестові та ситуаційні завдання та проведуть презентацію плану розвитку закладів освітиПерший етап конкурсного відбору для претендентів на посади керівників Марковецького та Старокривотульського ліцеїв відбудеться у четвер, 15 липня, а Милуванської гімназії та Чорнолізького ліцею – у п’ятницю, 16 липня.

конкурс на директора 02

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено