Івано-Франківськ

Отруєння у Микуличині: у відпочинковому комплексі виявили низку порушень (ВІДЕО)

Як вже повідомляла ПІК, спалах інфекційної хвороби трапився у відпочинковому комплексі в селі Микуличин Яремчанської міської громади.

0e12a2a80ffa64b5 1 scaled

У відпочинковому комплексі, де перебували випускники з батьками із Житомирщини, а згодом з отруєнням потрапили в лікарню, працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області виявили низку порушень.

Про це Суспільному Карпати повідомив начальник управління держнагляду Віталій Фіглевський.

Було встановлено, що заклад не мав права надавати послуги із харчування дітям, він не був зареєстрований як оператор ринку харчових продуктів. Було встановлено низку інших порушень. Зокрема, кухня недостатньої площі, що не давало змогу побачити весь перелік страв, недостатньо забезпечені холодильним обладнанням, непромаркований розробочний інвентар, персонал не мав медичних оглядів“, — каже Фіглевський.

За його словами, чим саме отруїлися відпочивальники, встановлять за п`ять днів. Віталій Фіглевський каже, що наразі в управлінні готують постанову, відповідно до якої, заклад, де відпочивали та харчувалися люди, закриють на 10 днів до усунення всіх невідповідностей.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено