Івано-Франківськ

Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО)

Помилуватися красою та запахом лаванди можна у Коршеві на Прикарпатті.

Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО)

Прикарпатський Прованс створили подружжя Іван та Анна Коцаби. Масово висаджувати кущі лаванди вони почали минулого року, а цьогоріч ще й створили прекрасні локації для відпочинку та фотосесій, пише ПІК.

Усі бажаючі можуть потрапили у лавандовий рай з 12 до 17 години. А фотосесії на лавандовому полі бувають ранкові(з 5 ранку до 12 дня) та вечірні ( з 5 вечора), повідомляють у Царині Лаванди.

Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО)

Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО) Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО) Прикарпатський Прованс: на Коломийщині цвіте лавандове поле (ФОТО)

До слова, лаванда – це медоносна рослина, воно приваблює бджіл в сад. А також здатне захистити інші рослини від деяких шкідників. Серед розмаїття видів і сортів радує погляд не тільки фіолетова і синя, а й бузкова, рожева, зелена, біла лаванда. Всього існує понад 30 видів рослини. Лаванда має заспокійливу дію, як у валеріани і протизапальну дію, як у шавлії, але при цьому має приємний аромат. Крім того, вона має знеболюючу дію при мігрені, спазмах головного мозку, головних болях. Лаванду використовують в основному для отримання ефірного масла. Відвідувати місця зростання провансальської лаванди найкраще в липні, коли цвітіння досягає піку своєї пишності і краси. В кінці другого літнього місяця починається збір врожаю.

Читайте також у ПІК:


Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено