Івано-Франківськ

На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який стріляв з рушниці у дітей (ФОТО)

Справу 42-річного зловмисника передали до суду.

На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який стріляв з рушниці у дітей (ФОТО)

На Тернопільщині у січні цього року,  42-річний зловмисник з мисливської гладкоствольної рушниці з вікна власної квартири прицільно вистрелив у трьох дітей, що каталися на санках біля школи. Найбільше постраждали 11-річний та 8-річний хлопчики. Ще одна потерпіла – 10-річна дівчинка. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що тернополянин стріляв умисно, хоча згодом казав, що зробив це випадково. Вогнепальну зброю, з якої було здійснено постріл, придбав та зберігав незаконно”, – йдеться у повідомленні.

11-річний хлопчик зазнав численних вогнепальних дробових сліпих та проникаючих поранень, що на момент заподіяння були небезпечними для життя дитини. У ще одного потерпілого – 8-річного школяра медики діагностували сліпе одиночне поранення м’яких тканин обличчя. 

DSC01276

Злочинець зараз перебуває у слідчому ізоляторі. За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі, а за збройне хуліганство – до семи років в’язниці. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено