Івано-Франківськ

На Коломийщині будують сучасний модульний спорткомплекс (ФОТО)

На сьогодні будівельна готовність об’єкта складає 32 відсотки.

sportzal korolivka IMG 1313 scaled

До відзначення 30-ої річниці незалежності України у селі Королівка Коломийського району завершать будівництво модульного спортивного залу КУ «Молодіжний центр», який реалізується у рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

Днями під час робочої поїздки на Коломийщину голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук побувала на об’єкті та оглянула стан будівництва спорткомплексу.

sportzal korolivka IMG 1322 scaled

Зазначимо, що фінансування об’єкта, на який передбачено понад 30 мільйонів гривень, проводиться коштом Державного фонду регіонального розвитку, а також із місцевого бюджету.

На сьогодні будівельна готовність об’єкта складає 32 відсотки, однак, зважаючи на активне проведення будівельних робіт, очікуємо на швидке завершення спорудження спорткомплексу.

«Нашим найвищим пріоритетом є життя, а для повноцінного життя нам потрібне добре здоров’я. Тому розбудова сучасної спортивної інфраструктури – запорука розвитку здорової нації. За підтримки Президента України та Уряду ми маємо можливість будувати нові спортивні комплекси, зали та стадіони, щоб молодь могла активно займатися фізичною культурою та спортом», – наголосила Світлана Онищук.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено