Івано-Франківськ

Працівник військомату, який вимагав хабар, відбувся штрафом

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок щодо працівника Коломийського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який вимагав хабар.

Вбивство на Замковій у Львові: справу скерували до суду

Суд визнав працівника військомату винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.369-2 КК України, і призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 (тридцять чотири тисячі) гривень, пише ПІК із посиланням на “Галичину”.

Як з’ясувалося, обвинувачений сприяв в ухилення від призову на строкову військову службу 27-річного громадянина за умови надання йому неправомірної вигоди в сумі 400 доларів США, шляхом впливу на начальника відділення призову Коломийського ОМТЦК та СП щодо приховання останнім особової справи на час весняного призову.

На вказану пропозицію призовник погодився, однак, у зв`язку з тим, що у нього при собі не було грошових коштів, останні домовились про додаткову зустріч, час і місце якої повинні були узгодити за допомогою телефонного зв`язку. Кошти передав через працівника кафе, який був знайомим з працівником військомату.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено