Івано-Франківськ

Путін каже, що Росія готова до “дружніх” відносин з Україною

Він каже, що є "мільйони людей" - жителів України – які нібито хочуть відновлення відносин з Росією.

 Путін заявляє, що Росія готова до “стабільних і дружніх” відносин з Україною. Про це пише ПІК з посиланням на Українську Правду.

Путін каже, що Росія готова до "дружніх" відносин з Україною

Він стверджує, що Росія шукає “компромісні шляхи, що призводять до такого стану, який задовольняє партнерів країни”, і що “це складний процес узгодження”.Президент Росії переконаний, що в  Україні є політичні сили, які виступають за нормалізацію відносин, однак “їм не дають жодних шансів на реалізацію своїх планів”.

До слова, днем раніше  Володимир Путін опублікував статтю українською та російською мовами “про історичну єдність росіян та українців”. Вона починається з того, що він пригадує сказані нещодавно слова про те, що “українці та росіяни – один народ, одне ціле”. У статті Путін апелює нібито до спільної історії народів.

Натомість український президент Володимир Зеленський переконаний у тому, що вони з главою РФ мали б можливість проговорити деякі подробиці зі статті.

«Напевно, я б надав йому багато матеріалу, яким також можна скористатися в іншій статті, в майбутній», – заявив Зеленський.

Зрештою, президент України зізнався у тому, що не мав часу, аби прочитати роботу Володимира Путіна повністю. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено