Івано-Франківськ

Це не до нас: у Москві пояснили, чому Путін не хоче говорити з Зеленським

У Кремлі ігнорували запити від Зеленського, які стосувалися Донбасу.

Це не до нас: міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров розповів, чому президент України Володимир Зеленський не може додзвонитися президенту РФ Володимиру Путіну. В інтерв’ю РИА Новости Лавров повідомив, що навідріз відмовляються говорити з очільником України щодо питань Донбасу, пише Главком.

Це не до нас: міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров розповів, чому президент України Зеленський не може додзвонитися Путіну.

“Запити, які донедавна надходили і від мого колеги Дмитра Кулеби, і від президента Зеленського, стосувалися теми врегулювання в Донбасі. На що ми говорили: дорогі друзі, це треба обговорювати не з нами, а, як ви й погодилися в межах Мінських домовленостей, з Донецьком і з Луганськом”, – зазначив Лавров.

Він додав, що «там прямо й записано, що ключові етапи врегулювання повинні бути предметом консультацій і узгодження з Донецьком і Луганськом».

«А коли говорять, що в нас там назріває неприємна ситуація на лінії зіткнення, ми хочемо поговорити з міністром Лавровим або з президентом Путіним – це не до нас», – додав Лавров.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено