Івано-Франківськ

Трохи солодший: компанія Coca-Cola збирається змінити смак напою

Провідний виробник безалкогольних напоїв зробить смак Сoca-Cola Zero максимально схожим на класичну Coca-Cola. 

Трохи солодший і більш насичений: компанія Coca-Cola хоче змінити формулу одного зі своїх продуктів. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Трохи солодший: компанія Coca-Cola збирається змінити смак напою

Генеральний директор компанії Джеймс Квінсі вважає, що Coca-Cola Zero Sugar, хоч і є успішною лінійкою, приносить недостатньо великий відсоток прибутку.  Крім формули, зміниться і упаковка – вона стане повністю червоною з чорними буквами.

Нова версія низькокалорійної газованої Coca-Сola в липні надійде в продаж в США, а в вересні – в Канаді. Однак Coca-Сola вже оновила продукт на деяких міжнародних ринках, чим викликала обурення звиклих до «не такого» смаку споживачів. Компанія не уточнила, як саме змінилася рецептура в США, але зазначила, що ремейк Coca-Cola Zero буде “більш освіжаючим і смачним”.

 Смак нової версії не сильно відрізняється від старої – він трохи солодший і більш насичений. В якості підсолоджувачів США і Канада продовжують використовувати аспартам і ацесульфам калію, а на виробництві напою в інших країнах можуть застосовуватися інші цукрозамінники.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено