Івано-Франківськ

1300 зниклих і 59 загиблих: Німеччина потерпає від повені

Після викликаних циклоном "Бернд" потужних злив, що обрушилися на країну повені відзначені в багатьох містах.

1300 зниклих і 59 загиблих: такі наслідки повеней у Німеччині на сьогоднішній ранок, 16 липня. Про це пише ПІК з посиланням на Українську Правду.

1300 зниклих і 59 загиблих: Німеччина потерпає від повені

У районі Арвайлер у федеральній землі Рейнланд-Пфальц обвалилися шість будинків. Ще кілька будівель знаходяться під загрозою обвалення. Так, поліція в Кобленці повідомила про 28 жертв у федеральній землі Рейнланд-Пфальц, ще про 31 загиблого повідомили в Північному Рейні – Вестфалії.

Пізно ввечері влада округу Бад-Нойенар – Арвайлер заявили про те, що зниклими без вісті числяться 1300 людей. Представник адміністрації округу пояснила, що це може бути пов’язано з відсутністю мобільного зв’язку в регіоні.

Через безперервні зливи і викликані ними підтоплення в районі Арвайлер оголошено надзвичайний стан. Кілька міст залишилися відрізаними від зовнішнього світу через повені. Люди були змушені чекати рятувальників на дахах своїх будинків.

1300 зниклих і 59 загиблих: Німеччина потерпає від повені

Для порятунку постраждалих були задіяні вертольоти. Значну допомогу надавали добровольці. Оскільки ситуація в Арвайлері залишається дуже серйозною, місцева адміністрація закликала людей по можливості залишатися вдома і при необхідності перебиратися на верхні поверхи.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено