Івано-Франківськ

На кордоні з Росією стався напад на українських прикордонників (ДОПОВНЕНО)

Зловмисники змогли заволодіти зброєю наших бійців.

На українсько-російській ділянці державного кордону у Сумській області відбувся напад на український прикордонний наряд, під час якого двом прикордонникам троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень.

Правопорушникам вдалося заволодіти табельною зброєю, повідомляє МВС України, пише ПІК.

“Своєчасними спільними діями з Національною поліцією, зброю повернуто, здійснюється розшук осіб, причетних до даного злочину”, – йдеться у повідомленні.

МВС також зазначає, що проводяться невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за статтями 262 та 345 КК України (“Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів…”, “Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”).

Окремі санкції даних статей передбачають у якості покарання позбавлення волі на строк до 15 років, кажуть силовики і наголошують, що охорона державного здійснюється посилено.

Доповнено: нещодавно з’ясували, що напали на українських прикордонників на кордоні з Росієюспівробітники СБУ.

“СБУ сама викрила осіб і сама передала слідству – адже для Служби така поведінка неприпустима. На час проведення досудового розслідування обидва учасники нападу, які є співробітниками Служби, відсторонені від роботи”, – заявили в СБУ.

Про це повідомила прес-служба СБУ в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна“.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено