Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 19 – 25 липня

Овнам астрологи радять брати ініціативу у свої руки, а Стрільцям - використати час для налагодження сімейних стосунків.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати. Це у ваших інтересах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Сприятливий тиждень, вдається завершити конфліктні і спірні ситуації з вигодою і користю для себе. Час ідеально підходить для початку проєктів і робіт, запланованих давно. Ви зможете справити сприятливе враження на людей, які вас оточують. Установлюйте зв’язки, розв’язуйте питання з партнерами, розмовляйте з начальством.

У романтичній сфері, в сімейних стосунках панує гармонія. Беріть ініціативу у свої руки, якщо ви хочете завоювати прихильність давно жаданого партнера.

  • ТЕЛЕЦЬ

Позитивні зміни відбудуться у фінансовій сфері. Доведеться багато працювати, брати на себе додаткові зобов’язання, прискорювати тривалі у часі справи. Може з’явитися певне розчарування в інших людях, в любовних стосунках, але це тимчасово.

Поки інші відпочивають, використовуйте час для створення фундаменту в професійній сфері. Погоджуйтеся на відрядження, займайтеся своїм просуванням — незабаром всі витрати окупляться.

  • БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень для вас доленосний. Уникайте спокус, утримайтеся від з’ясування стосунків, претензій (особливо до ближніх родичів, сусідів), не беріть участі в інтригах і не допускайте двозначних ситуацій.

Подумайте про захист свого майна, постарайтеся навести лад у документах — розберіть усе до дрібниць,  папери мають властивість зникати у найневідповідніший момент. Не допускайте похмурих думок.

  • РАК

Важливий тиждень — час перезавантаження і вибору вірного життєвого напрямку. Можливо, вам буде некомфортно в деяких ситуаціях, але дуже скоро ви помітите позитивні зміни за всіма життєвими сферами. Фінансові операції протягом тижня, завдяки загостреності чуття, будуть доведені до успішного завершення.

Стан здоров’я покращиться, однак не слід брати на себе більше, ніж ви можете виконати, не доводьте себе до стресових ситуацій. У партнерстві і шлюбі помітні позитивні зміни, вам вдається доносити важливу інформацію.

  • ЛЕВ

В особистих і ділових взаєминах досягається згода, вдається поєднувати відпочинок, кохання і роботу. Посилюється ваш життєвий потенціал, прагнення працювати, завдяки чому ви зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед, заслужити повагу, використовуючи власний досвід.

Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Ви зможете досягти успіху в короткі терміни, значно поліпшити своє матеріальне становище.

  • ДІВА

Деякі ваші бажання здійсняться, в особистих взаєминах настає гармонія. Головне, визначитеся з тим, чого ж ви дійсно хочете — розберіться зі своїми бажаннями.

Розвивайте творчі здібності, а також індивідуальний стиль в одязі та роботі. Якщо є потреба поліпшити ситуацію в партнерській сфері — проявіть ініціативу, протягом тижня вам вдасться налагодити взаємини — особисті, ділові, родинні або дружні.

  • ТЕРЕЗИ

Багато змін відбудеться протягом тижня — з’явиться безліч нових обов’язків, додасться роботи, збільшаться повсякденні фінансові витрати. Ви відчуєте зростання сміливості, рішучості, самовпевненості. Все це допоможе під час вирішення ділових проблем.

Гарний час для укладення угод і договорів, впровадження нових проєктів і конструктивної реорганізації старих підприємств.  Однак, не сподівайтеся на везіння, будь-який успіх можливий, якщо ви маєте достатній досвід і необхідні знання.

  • СКОРПІОН

Напружений період, особливо у стосунках з начальством і в фінансовій сфері. Можуть бути різні порушення здоров’я, стан втоми, невпевненість у собі. Не слід приймати важливих рішень, бо легко можна припуститися помилки. Відкладіть укладення угод, фінансові операції, грошові вкладення.

За можливості — підіть у відпустку, візьміть відгули — відпочинок піде на користь не лише вам, але і вашому найближчому оточенню.

  • СТРІЛЕЦЬ

Гарний час для громадської діяльності, роботи, відряджень, далеких подорожей. Скрізь і у всьому вдається знайти вигоду для себе, провести час з користю.

Використовуйте цей період максимально зокрема для відновлення зв’язків, для налагодження особистих і сімейних стосунків, а також взаємовідносин з дітьми. Займіться спортом або активним відпочинком з членами сім’ї або коханою людиною — ви відчуєте, як міцніють ваші стосунки.

  • КОЗОРІГ

У професійній діяльності вдається досягти успіху. Відносини з рідними і близькими людьми зажадають від вас спокою і впевненості.

Оточенню, батькам, друзям може знадобитися ваша допомога, участь у їхніх справах. У вас з’являються шанси і можливості для  нових знайомств, партнерства, роботи, яка дозволить вам досягти фінансового добробуту, вирішити майнові запитання.

  • ВОДОЛІЙ

Відбуваються ситуації, які змушують щось змінювати у своєму житті, оновлюватися, хоча спочатку все сприймається дуже напружено. Дуже важливо в цей період взаємодіяти з іншими людьми, брати участь у груповій, колективній, партнерській роботі, активно виявляти власні ініціативи і таланти.

Це не час для відпочинку — щоб не упустити сприятливі можливості, необхідні активні дії і тоді ви зможете змінити життя на краще і досягти успіху, який перевершить всі очікування.

  • РИБИ

Скористайтеся потенціалом на цьому тижні максимально — працюйте, розмовляйте з начальством про підвищення зарплатні, плануйте своє майбутнє, розв’язуйте питання взаємин з коханими і близькими людьми. Вже з наступного тижня все це буде складніше зробити так, щоб досягти задоволення.

Цей період найвдаліший для ділових переговорів, зміни місця роботи, підписання угод або ж для творчості в усіх сферах ваших інтересів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено