Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік врятував трьох людей, які тонули в річці (ВІДЕО)

Подія трапилась у середу по обіді, 14 липня.

На Львівщині 30-річний Андрій Данелейко врятував трьох людей, які тонули у річці Стрий. Про це повідомляє ДСНС області, пише ПІК.

“Коли я почув, що хтось тоне, якось без зайвої думки, побіг у воду. Це були троє людей, дві жінки та дівчинка десь восьми років. Я до них підплив і почав виштовхувати в сторону берега. Назустріч люди вже зайшли в воду і допомогли мені їх витягнути на берег”, – розповів Андрій Данелейко.
На березі жінкам та дитині надали першу домедичну допомогу, вони були у стані шоку, але госпіталізації не потребували, хоча неабияк злякались. Врятованими виявилися три мешканки Стрия.
До слова, за минулу добу, 19 липня у Львівській області потонули четверо чоловіків. 
  • 18 липня о 21:42 в с. Артищів Львівського району під час купання в приватному озері, пірнув та не винирнув чоловік, 1951 року народження мешканець с. Мавковичі Львівського району.
  • 18 липня о 21:56 надійшло повідомлення, що в с. Розвадів Стрийського району під час купання на місцевому озері пірнув у воду та не винирнув чоловік, 1977 року народження.
  • 19 липня о 07:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Велика Білина Самбірського району в річці Бистриця о 10:00 18 липня було виявлено тіло жителя с. Велика Озимина Самбірського району чоловік, 1991 року народження. Тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню рибалками.
  • 19 липня о 07:45  надійшло повідомлення, що в с. Туринка Львівського району в річці Свиня 18 липня було виявлено тіло чоловіка, 1960 року народження, мешканця с. Туринка без ознак насильницької смерті.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено