Івано-Франківськ

Народна депутатка Ірина Верещук готова стати міністром оборони

"Прекрасно розумію, працюючи в комітеті з безпеки та оборони і зовнішньої розвідки, чого потребує сьогоднішня армія".

“Я сприйму це як наказ”. Нардеп Ірина Верещук сказала, що погодилася б очолити Міноборони. Про це вона заявила журналістам біля Верховної Ради, повідомляє “24 канал”, пише ПІК.

На питання про те, чи відчуває Верещук в собі силу очолити таке міністерство, вона спочатку задала зустрічне запитання: “А як ви думаєте, я відчуваю в собі силу?”, після чого загадково посміхнулася.

Далі вже на пряме запитання, чи погодилася б вона очолити відомство, нардеп відповіла ствердно:

“Так, я б погодилася”.

І додала:

“Я це говорила вже тисячу разів: я сприйму це як наказ, тому що прекрасно розумію, працюючи в комітеті з безпеки та оборони і зовнішньої розвідки, чого потребує сьогоднішня армія”, – сказала нардеп.

Також, на її думку, очолювати Міністерство оборони має політик, який розуміє в менеджменті і може обслуговувати військо.

При цьому роботу нинішнього міністра оборони Андрія Тарана Ірина Верещук вирішила не коментувати, нагадавши, що оцінку вже дали на засіданні профільного комітету.

До слова, тиждень тому в ЗМІ з’явилася інформація, що в ході зустрічі президента України Володимира Зеленського з народними депутатами від “Слуги народу” говорили, що на засіданні фракції буде обговорюватися питання заміни міністра оборони Андрія Тарана і міністра юстиції Дениса Малюська. Однак ця інформація не підтвердилася.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено