Івано-Франківськ

Стало відомо, які дизайнерські кросівки найпопулярніші серед спортивного взуття (ФОТО)

Дизайнерські кросівки користуються неабиякою популярністю серед любителів спортивного взуття.

Стало відомо, до яких цікавих та незвичних рішень вдаються дизайнери та виробники кросівок, пише ПІК.

Чого тільки не придумають сучасні дизайнери для того, щоб заохотити до покупки своїх кросівок. У сучасному світі кросівки вже давно посіли перші місця у переліку зручних та комфортних моделей на кожен день. Але з огляду на те, що вибору повсякденних моделей вже так багато, дизайнери та виробники взуття вдаються до несподіваних рішень та створюють неймовірні варіанти вже звичних нам кросівок. Сьогодні ознайомимось з деякими із них.

Adidas Micropacer.  Головною родзинкою цієї пари виступає циферблат, який знаходиться на лівому кросівку. Він вказує на час, кількість пройдених кроків та витрачених калорій. Шнурівка ховається під шкіряним чохлом, який захищає панель від бруду та води. Дуже вдала модель для тих, кому не довподоби носити фітнес-трекери, або смарт-годинники.

Стало відомо, які дизайнерські кросівки найпопулярніші серед спортивного взуття

Снікери побачили світ ще у 1984 році, однак відразу стали справжнім проривом того часу. Незвичайна футуристична форма та електронна панель роблять «мікропейсери» актуальними та бажаними навіть сьогодні. Таку модель можна з легкістю знайти на просторах інтернет-магазину HypeSneakerShop, де представлена велика кількість моделей на будь-який смак та гаманець.

Reebok Instapump Fury Bait X TED 2. Компанія відома всьому світу кількістю колаборацій з різними студіями анімацій: існують кросівки в кольорах Губки Боба та його друзів, Грінча та персонажів «Історії іграшок». Спільна робота BAIT та Reebok Classics, натхненна героєм Тедом із кінофільму «Третій зайвий». Ця модель дійсно стала справжнім хітом. Зовнішній вигляд вдало поєднаний: замшеві елементи цікаво комбінуються з хутряними деталями, а світло-коричневий колір — з рожевими акцентами та об’ємною білою підошвою. На одній нозі можна побачити усміхненого Теда, а на іншій — вишивку BAIT.

Стало відомо, які дизайнерські кросівки найпопулярніші серед спортивного взуття

Nike Air Mags. Ці кросівки точно сподобаються шанувальникам кінофільму «Назад в майбутнє». Вони в точності повторюють силует взуття Мартіна Макфлая та виглядають просто неймовірно. Автоматична шнурівка в поєднанні зі світловідбиваючими елементами навіть сьогодні здається надбанням майбутнього.

Стало відомо, які дизайнерські кросівки найпопулярніші серед спортивного взуття

Adidas Kobe 2. Після свого дебюту у 2001 році, ця модель взуття мала неоднозначну репутацію, але її по праву можна вважати найнезвичайнішою. Кросівки дійсно привернули увагу оточуючих та стали називатись «чудовиськом» або «найпотворнішими кросівками, які коли-небудь носив Кобі Брайант», були й ті, хто ставили питання: «Це взагалі кросівки? Або тостер?». В якості натхнення при створенні пари дизайнер Ейрік Лунд Нільсен використав автомобіль Audi TT Roadster. Незвичайний варіант, а ви б одягли? Та взагалі, дуже цікаво, що б Ви носили з усього переліку дизайнерських кросівок, які ми сьогодні Вам представили?

Стало відомо, які дизайнерські кросівки найпопулярніші серед спортивного взуття

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено