Івано-Франківськ

Все включено: у Єгипті розповіли правду про відому програму для туристів

Власник турагентства в Хургаді Мохаммед Шабір розкрив всю правду про all inclusive, за якою годують туристів у готелях.

Все включено: у Єгипті розповіли правду про відому програму для туристів

Все включено: насамперед він наголосив, що закладам гостинності вигідно працювати за такою системою і як би туристи не намагалися “відбити” свій відпочинок, готель завжди залишиться в плюсі. Про це хитрощі роботи готелів Шабір розповів в інтерв’ю газеті “Аргументи і факти”, пише Obozrevatel.

Головною проблемою Шабір назвав те, що під час підвищення цін у країні готельєри не можуть дозволити собі піднімати вартість номерів, оскільки в республіці сувора конкуренція. Тому вони починають вдаватися до різного роду хитрощів.

“Алкогольні напої здешевлюють: ллють із пакетів замість нормального вина “бормотуху”, а розливне пиво відверто розбавляють. Навіть нещасна кока-кола – і та розбавлена. Мені насправді страшно про це розповідати – ви їздити в all inclusive ніде в світі не захочете”, – сказав він.

Відзначається, що в середньому єгипетський готель (3-4 зірки) витрачає на перебування одного гостя – 13-14 доларів США. За ці кошти людину потрібно нагодувати сніданком, обідом і вечерею, вона вживатиме напої (місцевого виробництва) – алкогольні і безалкогольні, біля пляжу братиме картоплю фрі і бутерброди. Також у цю вартість входить електрика для світла і кондиціонера, зарплата персоналу.

Все включено: у Єгипті розповіли правду про відому програму для туристів

Їжа закуповується переважно імпортна, в оптових постачальників: найдешевша морожена курятина, така сама яловичина і риба. А ось “виїжджають” готельні ресторани на овочах, які в Єгипті в сезон недорогі. Тому фахівці рекомендують туристам насамперед їсти їх.

Також готельєри вдаються до хитрощів. Наприклад, щоб відпочивальники з’їдали менше дорогих продуктів, таких як м’ясо та риба, скажімо, біля басейну з 15:00 подають спокусливу пишну піцу з дров’яної печі.

Потрібно дивитися на ціну, яку ви платите за відпочинок, оскільки два 4-зіркові готелі в Єгипті можуть відрізнятися між собою колосально. Тому не варто від дешевого закладу гостинності очікувати хорошого харчування зі свіжими продуктами. Втім, радує те, що за термінами придатності їжі завжди стежать ретельно.

Водночас туристам варто знати, що найпопулярніші курорти Єгипту: Хургада і Шарм-ель-Шейх відрізняються один від одного пляжами і заходом у море. Якщо в першому вони піщані і мілководні біля берега, то в другому – вони з кораловим рифом, тому у більшості готелів є понтони і вхід у море іноді можливий тільки з них.

Все включено: у Єгипті розповіли правду про відому програму для туристів

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено