Івано-Франківськ

У Львові молодий чоловік побив поліціянта: винесли вирок

Винуватцю нападу на поліцейського, який намагався врегулювати бійку у парку Франка, присудили за два двома статтями 4 роки в'язниці.

41c505b7a020ddf0

У Львові завершили судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо 37-річного львів’янина, якого обвинувачували в умисному заподіянні правоохоронцю побоїв під час виконанням ним службових обов’язків (ч.2 ст.345 КК України), повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

“У квітні поточного року патрульні прибули на виклик про бійку у парку ім. Івана Франка у Львові, де спробували врегулювати конфлікт між чоловіками. Проте один із них поводився зухвало та агресивно, не реагував на законні вимоги поліцейських, лаявся до них, шарпав за формений одяг та накинувся з кулаками, внаслідок чого один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Галицької окружної прокуратури, визнав обвинуваченого винним та призначив покарання – 2 роки позбавлення волі. Та частково приєднав невідбуту частину покарання за інший злочин (вироком Залізничного районного суду від 24.11.2020 за ч.2 ст.186 КК України було призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, від якого був звільнений з іспитовим строком 2 роки),  та визначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки та 1 місяць.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено