Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 26 липня – 1 серпня

Ракам астрологи віщують спокійний тиждень, без особливих та яскравих подій, а Рибам - сприятливий період для фізичної праці.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 26 липня – 1 серпня підкаже, як краще поводитись у тих чи інших обставинах. Це у ваших інтересах, пише ПІК.

  • ОВЕН

Вже від 28 липня  буде потрібно багато сил і енергії, щоб виконувати поставлені завдання, реалізовувати нові плани і впроваджувати давно заплановані проєкти.

Ви зможете швидко досягти результатів, отримати матеріальну компенсацію, а також заслужити повагу колег, партнерів, керівників. На особисте життя часу не вистачає, тому можуть виникати непорозуміння з рідними і близькими. Однак, період сприятливий для встановлення взаєморозуміння з дітьми і бажано скористатися сприятливими можливостями.

  • ТЕЛЕЦЬ

У шлюбі, в романтичній сфері і сімейних взаєминах можуть виникати розбіжності, навіть конфлікти. Від перевантаження інформацією, діловими контактами та спілкуванням може бути втома. Але дійте рішуче — і ви зможете подолати всі перешкоди на шляху досягнення мети.

З’являються можливості для реалізації задуманого, але для цього доведеться забути про відпочинок і проявляти активність, ініціативу. На вас ляже велика відповідальність, однак, події цього тижня дозволять вам створити міцний фундамент на багато місяців вперед.

  • БЛИЗНЯТА

Вдається сконцентрувати увагу на важливих справах, а узгоджені дії з оточенням дозволять максимально ефективно використовувати потужний потенціал поточного тижня. Але може виникати схильність вирішувати проблеми “одним махом”, не вдаючись у деталі. Не робіть цього.

Бажання блищати розумом або перевершувати співрозмовника також може сприяти появі спірних і конфліктних ситуацій, які гальмують важливі процеси. Якщо ви ухвалите правильні рішення, зможете стримувати себе у висловлюваннях, то знайдете хороші можливості для поліпшення свого матеріального становища.

  • РАК

У вас буде спокійний тиждень, без особливих, яскравих подій — все передбачувано і зрозуміло. Ви знаходите незалежність, можете навіть здивувати оточення своєю сміливістю, проявом індивідуальності. Доводиться сподіватися тільки на себе, проте, взявши ініціативу в свої руки, ви зможете зрушити з мертвої точки будь-який застійні проєкти або взаємини.

Прагнення до діяльності дозволить вам енергійно взятися за справу, вирватися вперед завдяки власному досвіду. Успіх, завдяки цим старанням, не змусить на себе довго чекати. Фінансові операції протягом тижня будуть доведені до успішного завершення.

  • ЛЕВ

Багато хто відзначає ваш внесок в ту чи ту іншу справу, ви популярні, затребувані, діяльні. У вас є всі шанси і можливості, аби досягти успіху.  Гарний час для відпочинку, відновлення сил, щоб вже незабаром активно приступити до виконання своїх професійних обов’язків і побудови кар’єри.

Ви найбільш бажані і привабливі в цей період. Це принесе вам активізацію вашого інтелектуального і творчого потенціалу.

ДІВА

Підсилюється  прагнення до діяльності, ініціативність та сміливість. Також, протягом тижня зростає необхідність грошових витрат. Можливо, вам нарешті трапляються  річі і предмети, які ви шукали давно.

Швидких і задовольних результатів ви зможете досягти в дрібних життєвих ситуаціях, в роботі, що не вимагає глибокого аналізу, що дозволяє проявити свою волю і творчий потенціал. Проявіть свій талант максимально — з точним урахуванням всіх деталей.

  • ТЕРЕЗИ

Посилюються вимоги до себе, а також до соціуму і до світу, що може ускладнити взаємини з коханими і дорогими для вас людьми.

У багатьох ситуаціях не вистачає терпіння, ділові партнери викликають роздратування своєю повільністю. Однак, якщо ви зосередитеся на собі, індивідуальній роботі, відкинувши непотрібні думки, страхи і сумніви, то зможете зробити дійсно щось дуже важливе і корисне багатьом людям.

  • СКОРПІОН

Загалом сприятливий тиждень — ви емоційно стримані, почуття коряться розуму. Загальне підвищення життєлюбства сприятиме фізичному потенціалу організму, проте не слід доводити до стресових ситуацій — не беріть на себе більше, ніж можете виконати.

Гарний час для того, щоб взяти нарешті ініціативу в свої руки і завоювати прихильність давно бажаного партнера, домогтися зустрічі з людиною, яка може бути вам корисною в професійній сфері, в бізнесі. Навіть якщо ви займете нейтральну позицію, ви все одно будете перебувати в центрі уваги і задавати тон.

  • СТРІЛЕЦЬ

Події тижня сприяють необхідним перетворенням — ви правильно оцінюєте межі своїх здібностей і впливу, не терпіть вказівок з боку. Завдяки цьому, ви можете стати авторитетом у своїй галузі. Тиждень інтенсивний, тому намагайтеся іноді проводити час на самоті — це посилить ваш життєвий ресурс.

Ви незамінні в колективі в цей період — користуйтеся моментом, будьте новатором, не бійтеся експериментувати. Як результат — визнання і матеріальна винагорода. В особистих взаєминах, в романтичній сфері відбуваються важливі події.

  • КОЗОРІГ

Все налагоджується, як в особистому житті, так і в професійній сфері. У фінансових справах настає період стабілізації, зміцнення, можна вирішити майнові та грошові проблеми. Гарний час для укладення угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих.

Вдалий період для політиків, керівників, підприємців. Назначте на цей час офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи. Якщо потрібно вирішити юридичні питання — не відкладайте на потім.

  • ВОДОЛІЙ

Гарний час для вирішення робочих питань і спірних ситуацій, а також для відряджень і подорожей. Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу.

У романтичній сфері відбуваються зміни — або взаємини закінчуються, або переходять на новий рівень. У вас з’являються нові ідеї, а величезне бажання свободи може призвести до втрати корисних партнерських взаємин. У багатьох життєвих ситуаціях, так, як раніше, вже не буде.

  • РИБИ

Тиждень непростий — ви часто потрапляєте в двозначні ситуації, потрібно постійно шукати компромісні рішення, часто поступатися в тих питаннях, в яких раніше вчинили б інакше. Не виключено, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів. Творчий підхід до справ і готовність прийняти протилежну точку зору допоможуть вам вирішити багато проблем і завдання.

Сприятливий період для спорту, активного відпочинку, фізичної праці, будь-якої діяльності, що вимагає рішучості і відповідальності за інших людей. Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено