Івано-Франківськ

Покаялась: суд відпустив львів`янку, яка п`яною наїхала на 87-річного чоловіка

Галицький районний суд Львова передав на поруки спортивної школи 18-річну спортсменку Анну Виноградську, яка у нетверезому стані збила 87-річного чоловіка.

rishennya sudu prokuratura

Аварія трапилася ще 19 жовтня минулого року. Тоді дівчина була під дією наркотиків та без прав водіння, повідомляє ZAXID.NET, пише ПІК.

Під час судового засідання у цій справі 21 липня 2021 року підозрювана подала клопотання про передачу матеріалів її справи на розгляд педагогічному колективу Львівської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія».

У клопотанні було вказано, що дівчина займається у цій школі самбо протягом шести років і є кандидаткою у майстри спорту України, а також її позитивна характеристика.

Суддя Віктор Романюк, який розглядав справу спортсменки, вирішив визнати Анну Виноградську винною. Водночас він розглянув заяву спортивної школи «Олімпія» і погодився передати її на поруки педагогічному колективу школи.

Директор школи спортивної «Олімпія» Роман Шміло розповів, що з дівчиною уже провели виховні бесіди.

«Ми проводили з нею неодноразово бесіди, збирали колектив і при ньому говорили з нею. Ми зараз більше приділяємо уваги і нагадуємо їй за прикру ситуацію. Ми її давно знаємо і розуміємо, що вона шкодує, що зробили такий вчинок. Я як директор і тренер бачу, що вона жалкує і я думаю, що більше вона такого не повторить», – переконаний Роман Шміло.

До слова, що з 17 березня 2021 року в Україні заборонено передавати на поруки нетверезих водіїв. Втім Анна Виноградська вчинила ДТП ще до моменту, коли такі зміни до законодавства почали діяти, тому суд зміг затвердити її клопотання.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено