Івано-Франківськ

Стало відомо, які угоди Президент Зеленський має підписати з Байденом в Америці

Американська сторона висловила готовність забезпечити підписання вказаних документів у межах візиту Глави Української держави до Вашингтона.

8501d99fd521415cca35570189a93f83 1627472887 extra large scaled

Президент України Володимир Зеленский готується з робочим візитом до США. Сьогодня, 29 липня, заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив з аташе з питань армії та оборони Бріттані Стюарт та іншими представниками Посольства США перебіг оборонних реформ в Україні та підготовку візиту Глави Української держави до Сполучених Штатів Америки, повідомляють на сайті глави держави, пише ПІК.

“З метою належного забезпечення підготовки візиту Володимира Зеленського до США заступник керівника Офісу Президента обговорив завершення опрацювання трьох двосторонніх документів щодо оборонного партнерства, проектів у сфері досліджень, розробок, випробувань та оцінки й співпраці у космічній галузі. Американська сторона висловила готовність забезпечити підписання вказаних документів у межах візиту Глави Української держави до Вашингтона”, – йдеться у повідомленні.

Бріттані Стюарт запевнила у незмінній підтримці українського сектору безпеки й оборони та відзначила стійкий рух до поглиблення українсько-американського оборонного партнерства.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено