Івано-Франківськ

У Богородчанській громаді зафіксували 167 податкових боржників: що їм порадили

У Богородчанах побував державний ревізор-інспектор Тисменицького відділу по роботі з податковим боргом.

226172452 618229942900619 969798457103150306 n scaled

У Богородчанській громаді з початку року майже на третину зменшилась кількість боржників, що заборгували сплату податків та зборів до бюджету Богородчанської ТГ. Проте налічується ще 167 боржників, повідомляють на сайті громади, пише ПІК.

“Погашення боргів стало основною темою зустрічі представників органів місцевого самоврядування громади та представників податкової служби”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, державний ревізор-інспектор Тисменицького відділу по роботі з податковим боргом управлінні по роботі з податковим боргом ГУ ДПС в Івано-Франківській області Григорій Калинюк зауважив, що необхідно посили заходи щодо погашення податкової заборгованості платниками, сума якої менша за 3060 гривень. Адже сумарна кількість таких боргів у ТГ в цілому складає понад 30 тисяч гривень.

“Оскільки в таких випадках податкова вимога не надсилається платнику, то це повинен бути його свідомий вибір, обумовлений обов’язком перед власною територіальною громадою. Наразі з такою незначною заборгованістю в громаді налічується 167 боржників”, – зазначив Григорій Калинюк.

Григорій Калинюк з начальником фінансового управління Богородчанської селищної ради Михайлом Хімчаком обговорили спільні заходи щодо с упередження податкової заборгованості по майнових податках та підсумках деклараційної кампанії доходів громадян.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено