Івано-Франківськ

Для будівництва Музею Голодомору Івано-Франківська Архієпархія зібрала понад пів мільйона гривень

Івано-Франківська Архієпархія зробила один із найбільших благодійних внесків – 500 433,15 грн.

058

Гроші зібрали спільними зусиллями парафіяни та передали 22 липня 2021 року до Києва, де й збудують Музей, повідомляє ПІК з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію.

«Ми маємо великий досвід спільності, адже від початку незалежності України не тільки відбудовували й будували наші храми, а й повертали духовне життя в найвіддаленіші куточки Івано-Франківської архиєпархії. Нині ж переоцінити значення проєкту творення Музею Голодомору неможливо, адже ми як спільнота маємо свій обов’язок зробити все, щоб увіковічити пам’ять жертв Голодомору».

Довідка: Платформа Зерна правди | zernapravdy.org створена Міжнародним благодійним фондом Музею Голодомору. Він заснований у 2018 році за ініціативи Всеукраїнської правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса, Громадського комітету із вшанування пам’яті жертв Голодомору – геноциду 1932–1933 рр. та Світового конґресу українців і є партнером держави в реалізації проєкту створення єдиного у світі цілісного новітнього Музею Голодомору.

Платформа «Зерна правди» надає можливість кожному, незалежно від фінансової спроможності, соціального статусу й публічності, долучитися до творення Музею Голодомору.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено