Івано-Франківськ

Взяв срібло! Романчук виграв медаль у запливі на 1500 м вільним стилем

Українець зняв "бронзове прокляття" нашої збірної на Олімпіаді.

orig 548097

На Олімпіаді в Токіо відбувся фінальний заплив 1550 м вільним стилем серед чоловіків, в якому взяли участь Михайло Романчук та Сергій Фролов.

Спочатку лідерство захопив італійський плавець, але на середині дистанції він відстав від групи лідерів, в якій плив і Романчук. Незабаром четверо плавців відірвалися від суперників і стало зрозуміло, що саме вони розіграють медалі.

Перед останньою стометрівкою Романчук був на другому місці, і в запеклій боротьбі так і фінішував на другій позиції, поступившись золотом американцеві Фінке.

Фролов приплив до фінішу на останній, восьмій, позиції.

21855

У підсумку, Михайло Романчука на Олімпіаді в Токіо бронзова і срібна медалі.

«Дуже тяжкі змагання видалися, тому що незвичний режим і організм до такого не звик. Можу сказати, що я задоволений виступом на Олімпіаді, завоювавши срібло і бронзу. Звичайно, що завжди хочеться більшого. Золото було близько, але ми не здаємося. Будемо рухатися далі, працювати як мінімум до Парижу. Сподіваюся, там я зможу показати ще кращий результат. Незважаючи на те, що мені буде 28 років. Як показує Сергій Фролов, і в 29 років можна показувати найкращі результати», – прокоментував свій виступ український плавець.

d0b46d6 image

«Чи виконав завдання на Олімпіаду? Є дві медалі. Я задоволений цими медалями. Нарешті я вперше за три роки зміг обігнати німця, але з’явився більш молодший і швидкий американець. Наступного року в Японії буде чемпіонат світу, і я намагатимусь взяти золоту медаль», – додав Романчук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено