Івано-Франківськ

На Яремчанщині затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження поліцейському

Будучи напідпитку, чоловік підійшов до поліцейського і завдав удар в обличчя.

229495856 6338846856155901 411292786956749059 n scaled

Минулих вихідних за порушення правил дорожнього руху працівники сектору реагування патрульної поліції в селі Яблуниця зупинили автомобіль «Nissan Qashqai», повідомляє ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Під час спілкування з водієм, до транспортного засобу підійшов перехожий, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і поводив себе зухвало. На зауваження інспекторів 38-річний мешканець району не реагував, натомість чоловік підійшов до поліцейського і раптово наніс тілесні ушкодження та втік. Невдовзі правопорушника розшукали“, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. У ході досудового розслідування будуть встановлені обставини кримінального правопорушення.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено